Miksi äänestää Kärnää Helsingissä?

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muutamissa muissa medioissa on väitetty, en ole ”helsinkivastainen” ehdokas. Sen sijaan olen sitä mieltä, että tämän kaupungin poliittinen päätöksenteko kulkee väärään suuntaan ja mitä aistin tunnelmaa tuolla turuilla ja toreilla, on moni kanssani täysin samaa mieltä.

Miksi siis äänestää Kärnää Helsingissä?

1.Turvallisuus.

Jokaisen helsinkiläisen arjen turvallisuudesta on huolehdittava. Tämän toteuttamiseksi tarvitaan niin kovia kuin pehmeitäkin keinoja. Jengirikollisuuden rangaistuksia on kovennettava, mutta samalla on lisättävä etsivää nuorisotyötä. Vanhusten ja lasten turvallinen arki tarvitsee lisää hoitajia. Koulut lisää opettajia. Tarvitsemme energiaomavaraisuutta ja huoltovarmuuden turvaamista. Taistelen näistä helsinkiläisten puolesta. Olen upseeritaustaisena sisäisen turvallisuuden ja puolustuksen asiantuntija varustettuna laajalla poliittisella kokemuksella. Sellainen tarvitaan ensi kaudella eduskuntaan.

2. Luonto

Helsingin lähiluonto tarvitsee puolustajansa. Se ei voi aina väistyä rakentamisen tieltä kuten nyt tapahtuu. Kaupungin on lopetettava myös Itämeren saastuttaminen roskaisella lumella ja hulevesillä. Tämän aion toteuttaa lainsäädännöllä eduskunnassa. Helsingistä on tehtävä maailman luontopääkaupunki.

3. Hanhivapaa Helsinki

Valkoposkihanhien invaasio Helsinkiin on pysäytettävä. Tämä on ihmisten kaupunki ja hanhet on saatava täältä pois uimarantoja ja puistoja pilaamasta. Taistelen tämän puolesta. Suojametsästys on mahdollistettava lainsäädännöllä, kuten Virossa on toimittu ja osoitettava rahoitus ammattimetsästäjille, jotka pitävät hanhet poissa Helsingistä.

4. Parempi päihdepolitiikka

Päihdepolitiikassa on siirryttävä rajoituksista haittojen minimointiin. Kannatan kannabiksen laillistamista, sillä se lisäisi verotuloja ja antaisi lisää resursseja kovien huumausaineiden torjuntaan. Halusimme tai emme, on vain ajan kysymys kun EU laillistaa kannabiksen koko Euroopassa. THL puolestaan kannattaa kannabiksen dekriminalisaatiota. Meidän kannattaa olla etulinjassa ja tehdä kannabiksesta myös tuottava viljelykasvi maataloutemme tukemiseksi.

Miksi vaalipiirini on juuri Helsinki?

Moni ihmettelee, miksi vaalipiirini on Helsinki, eikä Lappi.

Tällä hetkellä Helsinki on minulle läheisin ja luontevin paikka olla ehdolla, sillä olen elänyt arkeani Helsingissä nyt jo kahdeksan vuotta, tämä on nuoruuteni opiskelukaupunki ja äitini kotikaupunki. Lepääpä tuolla Ruttopuistossa hautakammiossaa myös yksi suora esi-isäni, kauppaneuvos Johan Sederholm, joka oli kova kaupungin kehittäjä. Nuoruus ja opiskelija-aika rouheassa 2000-luvun alun Kalliossa teki lähtemättömän vaikutuksen ja tällä hetkellä viihdymme puolisoni ja kahden mäyräkoiramme kanssa Töölössä erinomaisen hyvin.

Helsinki on Suomen pääkaupunki ja olen vahvasti sitä mieltä, että pääkaupunkimme tarvitsee muuta Suomea ja muu Suomi myös pääkaupunkiaan. Helsinki on minusta monella tapaa hieno kaupunki, mutta päätöksenteossa on menty vuosia väärään suuntaan ja kaupunkia pitäisi entisestään kehittää.

Mielestäni Suomen ei kannata yrittää kilpailla maailman metropolien kanssa tiiviisti rakennetulla pääkaupungilla, sillä tällä väkimäärällä ei saada aikaan New Yorkia tai Pariisia. Meidän pitäisikin olla ylpeitä omaleimaisesta maastamme ja sen erilaisesta pääkaupungista. Visioni onkin, että Helsinki olisi luontopääkaupunki, jossa varjellaan toki vanhaa arkkitehtuuria, mutta uudisrakentaminen on energiatehokasta, väljää ja viheralueet sekä kaupunkiviljely voivat kukoistaa.

Olennaisin syy on se, että en suostunut Lapissa ehdolle samalle listalle putinisti Väyrysen kanssa. Siksi minun oli valittava uusi vaalipiiri. Toivon että suoraselkäinen evp upseeri otetaan täällä vastaan. Toreilla ja kaduilla juttua iskiessä näin näyttäisi todella olevan.

Taistelen paremman Helsingin puolesta, mutta etenkin helsinkiläisten ja koko Suomen puolesta eduskunnassa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s