Kärnä valmiina tuulettamaan Helsingin vaalipiirin – ”sinipunavihreydelle tarvitaan vaihtoehto”

MEDIALLE

11.10.2022

Julkaistavissa HETI

Keskustan kansanedustaja Mikko Kärnä lähtee ehdolle ensi vuoden eduskuntavaaleihin Helsingin vaalipiiristä.

Kärnä toteaa, että helsinkiläiset ansaitsevat syväkeskustalaisen vaihtoehdon sinipunavihreälle politiikalle ja vanhalle, pöhöttyneelle vallalle. Helsingin isoin ongelma on, että ihmisten asiat jäävät hoitamatta. 

– Kokoomus, vihreät, demarit ja muu vanha valta puuhastelee kasvisruokapäivien kanssa samalla, kun valkoposkihanhet pilaavat puistot ja rannat ulosteillaan, nuorisojengit ja päihdeongelmaiset aiheuttavat turvattomuutta kaduilla, vanhus- ja vammais- ja lastenpalvelut eivät toimi ja lääkäriin ei pääse samalla, kun lähiöt ghettoutuvat ja suomen kieli on jäämässä vähemmistökieleksi. Pisteenä iin päälle edes työntekijöiden palkkoja ei kyetä maksamaan. 

– Olen valmiina laittamaan näitä asioita kuntoon, mikäli helsinkiläiset antavat minulle siihen valtakirjan. Helsinki tarvitsee kovaa turbiinituuletusta: jotain rajaa ja jotain rotia. Nämä sinipunavihreät nuttuskehvelit eivät saa asioita kuntoon!

Kärnä on profiloitunut muun muassa seksuaalivähemmistöjen, transihmisten, lihansyönnin, maidonjuonnin, liberaalimman päihdepolitiikan, NATOn, Ukrainan, Taiwanin, Katalonian, tiukempien Venäjän vastaisten pakotteiden, statuksettomien saamelaisten oikeuksien, yksityisautoilun, metsästyksen, metsänomistajien, maanviljelyksen sekä luonnonsuojelun puolestapuhujana.

– Koen ensisijaisesti olevani yleispoliitikko, joka on valmis tarjoamaan osaamisensa helsinkiläisten ja Helsingin hyväksi todellisena vaihtoehtona kaikille muille. Olen ollut osa-aikainen helsinkiläinen 7 vuoden ajan ja tiedän mitä tämä kaupunki kaipaa. 

– Helsinki voisi olla myös aidosti maailman luontopääkaupunki, mutta sinipunavihreä, ahne ja kohtuullisuuden unohtanut politiikka seisoo sen esteenä. Metsät ja puistot lanataan ja ihmiset sullotaan asumaan yhä ahtaammin. Mikäli helsinkiläiset näin haluavat, olen valmiina muuttamaan sen.
Lisätietoja:
Mikko Kärnä, p. 040 143 8941

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s